Archives

Home / Business / First class internet kpn

First class internet kpn

Om te werken in de cloud is een goede verbinding nodig. Welk internet je gaat kiezen hangt af van het gebruik en waar je gevestigd bent. Klanten kiezen nu voor al voor glasvezel, omdat de cloud steeds meer bandbreedte vraagt. Of je nu werkt in een private een hoge up- en download snelheid wordt steeds belangerijker. We zorgen ervoor dat al het internet wordt gelegd zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de beschikbaarheid en aanleg van glasvezel. Zakelijk internet duurder dan consumenteninternet? Je kunt een bepaald abonnement gevonden hebben, met een aantal opties terwijl je het in de praktijk niet gebruikt. Neem geen pakket dat meer biedt dan dat je daadwerkelijk nodig hebt. Ondernemen doe je met het zakelijke internet van 123zakelijkinternet.nl! Maximale snelheid en stabiel voor jou het belangrijkste als het gaat om internet? De maximale internetsnelheid ligt ontzettend hoog, en de verwachting is dat die snelheid alleen maar toeneemt. Ook de snelheid niet beïnvloed door, zoals bij VDSL wel het geval is. Wat een ander groot voordeel is het feit dat de upload -snelheid net zo hoog is als de download- snelheid.Het maakt het uploaden van grote bestanden erg snel gaat.

Postcodecheck invullen

Om te weten te komen welk pakket voor jou het beste is. Is het aan te raden om een postcodecheck in te vullen bij Zakelijk internet postcodecheck heeft speciaal voor jou een postcodechecker gemaakt. Zo kun je in één op slag zien welk pakket jij het beste kan kiezen en wat de mogelijkheden zijn! Handig toch?

Extra opties

Bij 123zakelijkinternet.nl is het mogelijk om uit extra opties te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een router of een DSL- router. Dit zijn de extra opties:

 • Extra IP-adressen (8 stuks)
 • Zakelijk pinnen – CCV
 • Zakelijk pinnen- equens
 • Extra veilig internetbasis
 • Bij tal van verbindingen gratis 4G back-up mocht jouw internetlijn een storing hebben.

 

 •  
  Previous Post

  The Secret Shortcut of Online Promotion in 666 Words

 •  
  Next Post

  5 Steps To Have Better Alpha Male Gesture And More Success With Women