Archives

Home / Business / Επιλέγοντας το σωστό καυσόξυλο για τις καλύτερες δυνατές πυρκαγιές

Επιλέγοντας το σωστό καυσόξυλο για τις καλύτερες δυνατές πυρκαγιές

Business 0

Έχετε αγοράσει ποτέ καυσόξυλα για το τζάκι σας; Αν είστε όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, μόλις μπήκατε στο κατάστημα ενός έμπορου καυσόξυλων και αγοράσατε είτε ό,τι έφτιαχνε εκείνη την ημέρα είτε ό,τι ήταν σε προσφορά. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι εάν είστε πραγματικά σοβαροί να κάνετε ποιοτικές πυρκαγιές που παρέχουν σημαντικές ποσότητες θερμότητας και διαρκούν για ώρες που πρέπει να κάνετε την έρευνά σας, αγοράστε το σωστό είδος καυσόξυλου και κρατήστε το ασφαλές σε μια σχάρα καυσόξυλων με σωστά τοποθετημένη κάλυμμα σχάρας καυσόξυλων.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν αγοράζετε καυσόξυλα είναι να αγοράσετε ξύλα που είναι καρυκευμένα. Τα καυσόξυλα φρεσκοκομμένα καυσόξυλα έχουν συχνά περιεκτικότητα σε υγρασία περίπου 45-55%, η οποία είναι πολύ υγρή για να καεί με οποιαδήποτε αποτελεσματικότητα (εάν μπορείτε να τα βγάλετε στο φως). Το καρυκευμένο καυσόξυλο είναι το ξύλο που έχει αφεθεί να στεγνώσει σωστά για αρκετούς μήνες και γενικά θεωρείται καρυκευμένο σε επίπεδο περιεκτικότητας σε υγρασία περίπου 20%.

Η συζήτηση για τα ωριμασμένα καυσόξυλα φέρνει στο προσκήνιο ένα σωστό σύστημα αποθήκευσης, το οποίο συνήθως σημαίνει συνδυασμό μιας σχάρας καυσόξυλων με ένα ασφαλές κάλυμμα. Η υγρασία μπορεί εύκολα να καταστρέψει τα καυσόξυλα, οπότε αν είστε σοβαροί για τις πυρκαγιές σας, πρέπει να αγοράσετε ένα ράφι και ένα κάλυμμα. Μια σχάρα θα κρατήσει τα καυσόξυλα μακριά από το έδαφος, έτσι δεν μπορεί να εισχωρήσει υγρασία του εδάφους. Ένα κάλυμμα φυσικά θα προστατεύει το ξύλο από τη βροχή και το χιόνι και, όταν χρησιμοποιούνται μαζί, είναι ένα αποτελεσματικό σύστημα αποτροπής της υγρασίας.

Το επόμενο ζήτημα κατά την αγορά καυσόξυλων είναι το επίπεδο ενέργειας που μπορεί να παράγει το ξύλο, το οποίο μετράται σε Βρετανικές Θερμικές Μονάδες (BTUs για συντομία). Τα ξύλα για μια μακρά, αργή και καυτή καύση είναι σκληρά ξύλα όπως η λευκή βελανιδιά, η οξιά, η χικαρία, η τέφρα και η σημύδα. Όλα αυτά έχουν υψηλό επίπεδο BTU, που σημαίνει ότι θα παράγουν την περισσότερη ενέργεια. Ένα μειονέκτημα των σκληρών ξύλων είναι ότι εξαρχής δεν είναι τα πιο εύκολα ξύλα για ανάφλεξη

Τα μαλακά ξύλα όπως το έλατο, η ερυθρελάτη και το νότιο κίτρινο πεύκο από την άλλη έχουν βαθμολογίες BTU, αλλά είναι αρκετά εύκολο να αναφλεγούν. Θα σας προκαλέσουν ένα γρήγορο, ζεστό κάψιμο, και αν χρησιμοποιηθούν μαζί με σκληρά ξύλα, έχετε έναν αποτελεσματικό τρόπο για να κάνετε μια φωτιά που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας.

Η σωστή ανάφλεξη είναι μια σοβαρή υπόθεση και πρέπει να κάνετε την εργασία σας. Εάν χρησιμοποιείτε τις μεθόδους που περιγράφονται παραπάνω, θα έχετε μια καλή βάση γνώσεων για να λάβετε τις σωστές αποφάσεις και το πιο σημαντικό για να έχετε τις καλύτερες πυρκαγιές αυτόν τον ερχόμενο χειμώνα.

  •  
    Previous Post

    Mainkan Jungle Wild Slots Untuk Kesenangan Dan Uang

  •  
    Next Post

    How To Obtain Free Play Slots Online Casinos