Archives

Home / Uncategorized / Πώς να γίνετε Πιστοποιημένος Ναυαγοσώστης

Πώς να γίνετε Πιστοποιημένος Ναυαγοσώστης

Το Bayline Lifeguard School ξεχωρίζει και αυτό αποδεικνύεται από την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθημερινά οι συνεργάτες και οι ναυαγοσωστική σχολή μαθητές μας. Εκτός από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αποφοίτων μας κατάφερε να ανακάμψει άμεσα επαγγελματικά, η διαχρονικότητα των σωτήριων υπηρεσιών που προσφέρουμε δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Οι Δήμοι των πιο πολυσύχναστων νησιών της χώρας, όπως η Μύκονος, η Σκόπελος, η Σκιάθος και η Νάξος, επιλέγουν κάθε χρόνο το Bayline για να εξασφαλίσουν την ακεραιότητα των ακτών τους. Ωστόσο, δεν περιοριζόμαστε μόνο σε αυτούς, καθώς είμαστε και περήφανοι που βρισκόμαστε στη Χαλκιδική, η οποία «δεν έχει τέτοια».

Από το 2000 μέχρι σήμερα είμαστε οι μόνοι που συνδυάζουμε ευκαιρίες αποκατάστασης και ασφάλεια. Κάτι … πολύ καλά κάνουμε!
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποκτήσετε πιστοποίηση ναυαγοσώστη. Ένας τρόπος είναι να κάνετε αίτηση για μια θέση ναυαγοσώστη σε μια ναυαγοσωστική υπηρεσία και να δεχτείτε εκπαίδευση ναυαγοσώστη απευθείας από αυτήν την ένωση. Ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσετε πιστοποίηση ναυαγοσώστη είναι να εγγραφείτε σε μαθήματα ιδιωτικής ναυαγοσωστικής. Η πιστοποίηση ναυαγοσώστη θα σας επιτρέψει να ενεργείτε ως ανεξάρτητος ανάδοχος και να πωλείτε τις υπηρεσίες ναυαγοσωστικής σας σε ιδιώτες. Αυτές οι ιδιωτικές θέσεις εργασίας ναυαγοσώστη μπορεί να είναι είτε εφάπαξ είτε σταθερή, ανάλογα με τις απαιτήσεις του εργοδότη σας. Αυτό είναι πραγματικά διαφορετικό από το να εργάζεσαι σε ένα κανονικό γραφείο ναυαγοσωστών, παρόμοιο με το YMCA. Στην πραγματικότητα, έρχεστε στον δικό σας κύριο και είστε υπεύθυνοι για τη δημιουργία των δικών σας θέσεων εργασίας ναυαγοσώστη. Για παράδειγμα, μια ακαδημία ακαδημίας μπορεί να χρειαστεί να προσλάβει ναυαγοσώστη για να επιβλέπει μια ομάδα ακαδημιών σε ένα ταξίδι στην άμμο. Αυτός είναι ο τύπος εργασίας που μπορείτε να προβλέψετε όταν είστε ανεξάρτητος σωτήρας.

Το να είσαι ανεξάρτητος ναυαγοσώστης έχει ορισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
Εάν δεν είχατε προηγουμένως συμμετάσχει σε εκπαίδευση ναυαγοσωστικής από μια πρώην ένωση, παρόμοια με την YMCA ή την Πολιτεία της Καλιφόρνια για παράδειγμα, θα πρέπει να εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο εκπαίδευσης ναυαγοσωστών. Αυτά τα μαθήματα προσφέρονται από πολυάριθμους συλλόγους, παρόμοιους με τον Ερυθρό Σταυρό. Πρέπει επίσης να έχετε πιστοποιητικό καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και πρώτων βοηθειών, ωστόσο αυτό συχνά περιλαμβάνεται στις κορυφαίες κατηγορίες οργάνων σωτήρια. Είναι σε μεγάλο βαθμό συνετό το ότι το μάθημα ναυαγοσώστη στο οποίο εγγραφείτε προσφέρει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και όργανο πρώτων βοηθειών.

Αναμένεται επίσης να απολαύσετε τη συγκεκριμένη στολή σας. Εναλλακτικά, σε μια κανονική θέση ναυαγοσώστη, το ναυαγοσώστη σας θα παρέχει την ωριμότητα του ναυαγοσώστη σας. Ως ανεξάρτητος ναυαγοσώστης, πρέπει να αγοράσετε και να διατηρήσετε όλη σας τη στολή. Η ποσότητα της στολής που πρέπει να διατηρήσετε θα εξαρτηθεί από το περιβάλλον σας. Ωστόσο, η τυπική στολή θα περιλαμβάνει ένα ναυαγοσώστη τοτσίν, βερνίκι (κόκκινο μαγιό, Αν σκοπεύετε να σας προσλάβουν για ιδιωτικές δουλειές στην πισίνα. Ωστόσο, θα χρειαστείτε περαιτέρω ρούχα, εάν προβλέπετε ότι θα εργαστείτε ως ιδιωτικός ναυαγοσώστης άμμου. Η τυπική στολή θα περιλαμβάνει τοτσίνη, λιβάδι, στολή πρώτων βοηθειών, πτερύγια, στολή (ανάλογα με τη θερμοκρασία του νερού) και κιάλια.
Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της πιστοποίησης ναυαγοσώστη και της απόκτησης ανεξάρτητου ναυαγοσώστη είναι ότι συχνά θα πληρώνεστε πολύ περισσότερο από τον τυπικό ναυαγοσώστη. Η αμοιβή θα κυμαίνεται συχνά από 20 έως 100 $ ανά ώρα. Αυτή είναι μια τεράστια αύξηση από τα τυπικά $ 10-$ 20 που θα πληρώσει ο μέσος σύλλογος ναυαγοσωστών πισίνας/άμμου. Ωστόσο, αν δεν μπορείτε να εξασφαλίσετε έναν κανονικό ιδιωτικό εργοδότη, οι ώρες είναι συχνά πολύ λιγότερο κανονικές από τα ναυαγοσωστικά γραφεία.

Ωστόσο, μπορείτε ταυτόχρονα να αναθέσετε τις ιδιωτικές σας υπηρεσίες ναυαγοσώστη, ενώ εξακολουθείτε να εργάζεστε τακτικά σε μια ένωση ναυαγοσωστών!
, Εάν το επιτρέπει το πρόγραμμά σας.

  •  
    Previous Post

    Fun Is Anywhere With Free Slots

  •  
    Next Post

    Chancing a Good Contractor to Install Vinyl Windows